Traduce esta Pagina/ translate this web

dijous, 28 de juliol del 2011

Aquest divendres, xarrada i sopar popular a l'Aljorf!






Aquest cap de setmana continuen els actes de protesta contra la línia d’alta tensió que IBERDROLA està construint a la zona del port d’Albaida.
El proper divendres 29 de juliol, a les 19 hores a l’Ateneu l’Estació d’Albaida (C/ sant Josep, 6), hi haurà una xerrada d’un membre del col·lectiu “Des dels boscos” l'Ocupació forestal anti-Mat , que han lluitat activament contra la línia de Molt Alta Tensió (MAT) que travessa la zona de les Guilleries a Girona.
Poc després, farem un sopar popular al barri de l'Aljorf. Els tíquets costen 7 euros i els podreu trobar a diversos punts de les poblacions afectades (Casal Jaume I, CEVA, Albaida Musical, Papereria Maruja d'Agullent). Els beneficis aniran destinats a cobrir les despeses del recurs legal per a la paralització de les obres que ha presentat la plataforma.
Per completar el cap de setmana, el diumenge 31 de juliol s’ha convocat un esmorzar i posterior marxa per les obres a les 10h a la casa “el Clau” del port d’Albaida, per tal que tota la població puga comprovar els efectes ambientals de la implantació d’aquesta línia. Hi haurà una eixida a les 9’30 des de la plaça del Barranquet d’Ontinyent.
Per acabar hem de comentar que el passat cap de setmana membres de la plataforma vam acudir a una concentració de protesta contra la línia d’alta tensió que s’està construint des de Xixona fins a La Nucia i que creua, entre altres, el Cabeçó d’Or, una zona d’alt valor ambiental.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada