Traduce esta Pagina/ translate this web

diumenge, 6 de febrer del 2011

On van les torres?

Plànol amb la ubicació de les torres d'alta tensió al Torrater.

Comencem a tindre informació sobre el traçat de la línia, al plànol podem vore el tram que afecta la zona del cementeri d'Ontinyent i el Torrater.
Les torres no cauran del cel, i per a fer-les serà necessari obrir camins per a les excavadores i camions entre la senda dels Enginyers i la pista forestal del repetidor, una zona que s'acaba de cremar on a penes està rebrotant el que ha quedat entre les cendres.

Si coneixeu algú afectat per les expropiacions que puga facilitar més informació sobre la resta de trams (per completar el recorregut, envieu-nos informació a crematsensefils@gmail.com


3 comentaris:

  1. perdoneu xo ni ha algún error en l'horari d'activitats! hui diumenge és 6, demà dilluns 7 i el divendres següent és dia 11 :)

    ResponElimina
  2. Bon día...m'agrada molt l'iniciativa que heu pres amb aquest espai...peró crec, que hi hauríem de fer alguna cossa mes, al carrer...convocar alguna mafiestació, alguna quedada pública davant de les portes de l'Ajuntament...no se...alguna cossa que fou pública, per a que s'adone tot el poble...per supost, avans de que hi fassen les expropiacions...per tal de tindre opcions reals de que açó no hi vagi a mes...Un salut!!

    ResponElimina
  3. Teniu la resta de mapes que afecten les altres poblacions fins a Muro practicament?

    EMili

    ResponElimina